Caferağa Mahallesi, KÜÇÜK MODA BURNU SOK. No:1, 34710 Kadıköy/İstanbul

© 2023 by Vulpes. Tüm hakları saklıdır.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Twitter Icon
  • White Vimeo Icon

Doğuş Algün

Yazar, Yönetmen. 1990 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. İstanbul ve İzmir’de tiyatro topluluklarında çalıştı. 2012 yılında Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Dramatik Yazarlık Bölümü'ne girdi. Yazıp yönettiği beş kısa film ve bir tiyatro oyunu bulunmaktadır. İlk uzun metraj filminin hazırlıklarını yapmaktadır.

Showreel: https://vimeo.com/237307208

Filmografi

2017 - Abiye (The Embroidered Dress)

2016 - Gecenin Sırtında (The Burden of the Night)

2015 - Mutlu Bir Akşam Yemeği (A Happy Dinner)

2014 - Tan Ağrısı (The Painfull Dawn)

2014 - Misafir (The Guest)

 

Tiyatro Oyunları

2017 - Morfin Tadında

2016 - Yürüsem mi Sonuna?

2016 - Filler ve Çimen

2015 - Bitti Derken

Ödüller - Sinema

5. SETEM Akademi, BAK Ödülleri, Kurmaca Dalı, En İyi Kısa Film Ödülü. 2017

5. Woodpecker Uluslararası Film Festivali, En İyi Öğrenci Filmi Ödülü. 2017

The Hollywood Hills Film Ödülleri, En İyi Kısa Film Ödülü. 2017

Wolves Bağımsız Uluslararası Film Festivali, Litvanya, (İlhan Algün) WIIFA En İyi Aktör Ödülü. 2017

6. Hak-İş Emeğe Saygı Kısa Film Yarışması, Necati Çelik Özel Ödülü. 2017

6. Hak-İş Emeğe Saygı Kısa Film Yarışması, (İlhan Algün) En İyi Erkek Oyuncu Ödülü. 2017

Formosa Uluslararası Film Ödülleri, Tayvan, (Çiğdem Aksüt) Kadın Oyuncu Jüri Özel Ödülü. 2017

Ödüller - Tiyatro

2017 - Suat Taşer Sahnelemeye Değer Ödülü - Morfin Tadında

2015 - Suat Taşer Övgüye Değer Ödülü - Bitti Derken

Basında